Dolğu edənlərin çoxunda korluq yaranmağa başlayıb - Türk cərrahdan ÇAĞIRIŞ

Dolğu edənlərin çoxunda korluq yaranmağa başlayıb - Türk cərrahdan ÇAĞIRIŞ"Türklərin burnu adətən böyük olur. Biz böyük burnu sadəcə kiçiltməyə çalışırıq. Burun dolğusu isə davamlı edilir. İnsanlar qorxularından estetik əvəzinə, burunlarına dolğu edirlər. Dolğu edənlərə qarşı deyiləm, amma hər şeydən məlumatınız olsun deyə söyləyirəm ki, dolğu əməliyyatdan təhlükəlidir. Çünki dolğu damara sızsa, gözə girə bilər. Bu, o qədər də geniş yayılmış məlumat deyil. Statistikaya görə, dolğu edənlərin çoxunda korluq yaranmağa başlayıb".
KONKRET.az xəbər verir ki, bu sözləri türkiyəli məşhur estetik cərrah Barış Çakır deyib.
Cərrah bildirib ki, təkcə burun dolğusu deyil, qaş ortası, burunətrafı qırışların dolğusu da təhlükəlidir: "Maraqlısı budur ki, hazırda bu işi ixtisasca həkim olmayanlar görür. Hətta ofisdə, xəstəxanada deyil, evdə etdiklərini də eşitmişəm. Çox cəsarətlidirlər. Güvənli olmayan yerlərdə dolğu etdirsəniz, kor qalmaq ehtimalınız daha çoxdur". Pravda.az

Sağlamlıq     Baxılıb: 243   Tarix: 15 noyabr 2023
f Paylaş

Ustalar.az ustalar sayti [newsid: 0-123300]

Oxşar xəbərlər

Şampuna yarım çay qaşığı əlavə edin - ŞOK NƏTİCƏNİ görün

Tez yağlanan saçlar bir çox insan üçün gündəlik həyatda ciddi problemə çevrilir. Köpüklənən şampunlar müvəqqəti təmizlik hissi yaratsa da, saç dərisindəki artıq sebumu tamamilə aradan qaldıra bilmir. . -a istinadən xəbə

Beyni yaşlandırmayan qidalar açıqlandı

Düzgün qidalanma vasitəsilə yaddaş və konsentrasiya sanki fiziki idman edirmiş kimi gücləndirilə bilir. Mütəxəssislər beynin daha sürətli, daha aydın, daha dəqiq və daha aktiv işləməsinə kömək edən 15 qidanı açıqlayıblar

Nəyə görə payızda çox araq içmək olmaz?

İmmunitetinizi qorumaq üçün payızda spirtdən imtina etməyiniz məsləhətdir. -a istinadən xəbər verir ki, ümumi praktikantı və peşə patoloqu Svetlana Burnatskaya spirtin payızda immuniteti söndürdüyünü bildirib. "Spir

Əti bu temperaturda bişirin, YOXSA... 

Ölkəmizdə heyvan kəsimi məntəqələri baytar nəzarəti altında fəaliyyətlərini davam etdirir. Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin İnformasiya təminatı və innovativ həllər şöbəsindən -a verilən məlumata görə, heyvan kəsimindən əld

İsti çay və şorbaların fəsadı – Xərçəng YARADA BİLƏR

Acılı və qaynar qidalara sevgi xərçəngə səbəb ola bilər. -a istinadən xəbər verir ki, onkoloq Maqomed Sulimanov niyə isti çaydan çəkinməli olduğumuzu izah edib. O qeyd edib ki, mədə və qida borusu xərçəngi dəhşətli onkoloj

COVID-19 qayıdır: "Frankenşteyn" variantı aşkarlandı

COVID-19 pandemiyası qlobal miqyasda yenidən şiddətlənib. xəbər verir ki, bu barədə "Haber Global"a danışan türkiyəli pulmonoloq Şevket Özkaya məlumat verib. O, son həftələrdə ölkə daxilində tənəffüs yolları yoluxuc

Regionda yeni təhlükə: bu virusa yoluxma halları sürətlə artır

Rusiyanın regionlarında suçiçəyi halları kəskin artıb. globalinfo-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə "İzvestiya" qəzeti məlumat yayıb. "Yamalda 2025-ci ilin əvvəlindən 2024-cü ilin eyni dövrü ilə müqayisəd

Yumurta ilə bağlı bilmədiyiniz 5 FAKT

Yumurta çox vaxt sadə qida kimi qəbul edilsə də, əslində ən dəyərli və çoxfunksiyalı qidalar arasındadır. O, təkcə yüksək keyfiyyətli protein mənbəyi deyil, həm də beyin və görmə sağlamlığı üçün vacib rol oynayır. milliaz-

Qaraciyərin düşməni: bunu içməyin! – Xəbərdarlıq

Alkoqol qaraciyər üçün şəkərli sodadan daha zərərlidir. globalinfo-ya istinadən xəbər verir ki, bunu rusiyalı alim Anton Belkin deyib. "Şəkərli qazlı içkilərin içilməsi qaraciyər hüceyrələrində yağ yığılmasına gətiri


son xeberler yeni xeberler azerbaycan xeberleri siyaseti xeberler bugun ən son xəbərlər bugün xeberlər iqtisadiyyat xeberleri bugun