Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Ramiz Mehdiyev Əli Kərimli işbirliyi haqda yeni faktlar - AXCP ləğv ediləcək?
Azərbaycanda 35 yaşlı kişi öldürüldü - arvadı saxlanıldı
Naxçıvanda yanacaqdoldurma məntəqəsində kişi ürək çatışmazlığından ölüb
Gültəkin Hacıbəylinin aqibətini onlar da yaşaya bilər – Bilinməyənlər
Netanyahunun əfv tələbinə Hersoqdan cavab: "İsrailin mənafeyini nəzərə alaraq qərar verəcəyəm"
Əli Kərimlinin partiyası ləğv oluna bilərmi?
Ərdoğandan xəbərdarlıq: "Bütün prosesləri diqqətlə izləyirik"
Gəncədə 1 gündə 2 bıçaqlanma hadisəsi
Netanyahu prezidentdən bağışlanmasını istədi
Murat Cemcir reanimasiyaya yerləşdirildi
Horovlu kənd məktəbi fəaliyyətə başladı - FOTOLAR
Azərbaycanlı bloger robot it alıb
Səfərbərlik və Hərbi Xidmətə Çağırış üzrə Dövlət Xidmətində YENİ TƏYİNAT
Bəzi yerlərdə yağış yağır - FAKTİKİ HAVA
Ukrayna təslim olmağa hazırlaşır: Zelenski üçün yolun sonu göründü