Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Sumqayıtda 900 abonentin qazı kəsiləcək
DİM imtahan nəticələrini açıqladı
Bu ərazilərdə qaz olmayacaq
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Dünyanın ən bahalı modellərindən Anok Yai xəstəxanaya yerləşdirilib
Keçmiş xanımı Anarı məhkəməyə verdi
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Ceyhun Bayramov Beynəlxalq Mülki Müdafiə Təşkilatının Baş katibi Ərgüc Kələntərli ilə görüşüb
TDT-nin Baş katibi Prezident İlham Əliyevi təbrik edib
ICESCO-nun Baş direktoru Prezident İlham Əliyevi təbrik etdi
ABŞ səhmlərinə komissiyasız investisiya üçün SON 3 GÜN