Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Qurban hekayələri, "yazıq qadın" obrazı Hacıbəylini siyasi məsuliyyətdən AZAD EDƏCƏK? - İLGİNC DETALLAR
ŞOK: ABŞ üçün ikinci İraq və Əfqanıstan ssenarisi: Bu ölkəyə hücum İsraili MƏHV EDƏCƏK
Ramiz Mehdiyev Gültəkin Hacıbəyliyə "xidmətləri" qarşılığında nələr qazandırıb? - Milyonluq evlər, torpaq sahələri…
Milli Məclisdən qalmaqallı bəyanata cavab - MƏTN
Ofisiantların ölümünə görə tutulan icarədarın həbs müddəti artırıldı - FOTO
İstanbulda COP31 üzrə Türkiyə–Azərbaycan məsləhətləşmələri keçirilib
Azərbaycan-ABŞ Strateji İşçi Qrupunun ilk iclası keçirilib
Paşinyan Azərbaycandan neft məhsulları daşıyan qatarın görüntülərini paylaşdı
Ataları tərəfindən döyülən uşaqlar xəstəxanaya yerləşdirildi
Kamran Əsədova fəxri diplom verilməsi ilə bağlı rəsmi açıqlama
Baş prokurorluqdan Kamran Əsədov və digərləri ilə bağlı rəsmi məlumat
Tam xoşbəxt olmasam da, qadın kimi istədiyim yerdəyəm' - Şəbnəm
Türkiyəli məşhurlar narkotikə görə saxlanıldılar
Selena'nın 'Nazlı'sı ərə gedir - FOTO
Murad Arif Brilliant Dadaşova ilə duet oxuyacaq