Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Şalva Papuaşvili: Orta Dəhliz Cənubi Qafqaz regionunda investisiyaları artıracaq
Karni ABŞ-nin sülh planı üzrə Zelenski ilə danışıqlar aparıldığını açıqlayıb
Azərbaycan D-8 təşkilatı ilə əməkdaşlığını daha da dərinləşdirir
Xvtisiaşvili: Orta Dəhliz Gürcüstan və Türkmənistan üçün yeni iqtisadi imkanlar yaradır
"Azərbaycanda istehsal olunan pomidorun yalnız 10-15 faizi emala yönəldilir"
Məşhur müğənni təcili əməliyyat olundu
Birbank və Visa-dan yeni kampaniya: "Disneyland Paris"ə səyahət şansı
Siberian Wellness' bağırsaq problemlərinə fokuslanıb
Gədəbəydə dağlıq ərazidə yanğın oldu
Türkiyə Superliqası: "Fənərbağça"dan möhtəşəm geridönüş
Zığ dairəsi-Hava Limanı yolunda bəzi zolaqlar üzrə sürət həddi endirilib
"Sabah" evdə "Şamaxı"ya qalib gələ bilmədi
"Arsenal" "Tottenhem"i darmadağın etdi
"Qarabağ"ın "Napoli" ilə oyunu bu hakimə tapşırıldı
Ən faydalı və sağlam ət hansıdır? - Cavab sizi təəccübləndirəcək