Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Bu avtobuslar da yenilənir
Halil Ergün xəstəxanaya yerləşdirildi
Manatla bağlı vacib PROQNOZ
İsa Həbibbəylinin Mehdiyev "sevdası" haradan qaynaqlanır? - Alqış Musayev "saxta akademik"lə bağlı bütün SİRLƏRİ AÇDI
Unibank 0 % komissiyalı və 2 % endirimli kredit kampaniyası keçirir
Kredit götürmək istəyənlərin nəzərinə - Növbəti ildən
Mehdiyevin "Dövlət Şurası" - 50-dən 4-ü, bəs digərləri
Əraqçinin Bakıya səfər tarixi məlum oldu
Azərbaycanın diqtəsi, yoxsa hərbi islahat? - Ermənistanda hərbi xidmət müddəti azaldılır
AccessBank tender elan edir
"Qalatasaray" qələbə qazandı
ABŞ-də Azərbaycan pasportu daşıyan erməni HƏBS EDİLDİ - Bakıya deportasiya ediləcək
Rusiya Belqorodu BOMBALADI - Şəhərdə DƏHŞƏTLİ PARTLAYIŞ
Eldar Kərimov vəfat etdi
Astarada anasını döyən oğul həbs olundu