Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Biləsuvarda "KamAZ"la minik maşını toqquşdu - Xəsarət alanlar var
Əli Kərimlini istintaqdan sonra nələr gözləyir? - Partiya sədrindən ŞOK AÇIQLAMA
Axios: "Azərbaycan Qəzzaya hərbi kontingent göndərməyə hazırdır"
TƏCİLİ: Ermənistan və İran yeni layihəyə start verdi: "Zəngəzur" və Azərbaycan üçün REAL TƏHLÜKƏ
Rusiya və Azərbaycan Baş nazirləri telefon danışığı apardı
Məhsətiyə hörmətsizlik narazılıq doğurdu - Şeyx Əbdüldən açıqlama
Bakı metrosunda tüstülənmə - Sərnişinlər düşürüldü
Azərbaycanda həkim vəfat etdi
Bakıda daha bir marşrut üzrə avtobuslar yenilənir
Xəyyam çətin günlərimdə məni axtarmadı' - Rəqsanədən etiraf
Rəqsanə ayrılıq xəbərindən danışdı
Sevgilim var, amma ailə qurmağı düşünmürəm' - Aysundan etiraf
Güllünün Ahmet Minquzzi üçün bəstələdiyi mahnını bu sənətçi oxuyacaq
Əlikram Bayramovun evində toy olacaq
Azərbaycan və Niderland XİN rəhbərləri görüşdü