Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

"Ramiz Mehdiyevin hakimiyyəti zorla ələ alma cəhdi Rusiyanın işğal planının tərkib hissəsidir" - Zahid Orucdan SENSASİON AÇIQLAMA
Bu gündən Azərbaycan səmasında meteor yağışı müşahidə olunacaq
Bakıda eskalator qırıldı - Yaralılar var
Kiberhücum cəhdinin qarşısı alındı: Mənzillərin seçimi uğurla başa çatdı
Azərbaycan və Kanada rəsmiləri ikitərəfli əməkdaşlığı müzakirə ediblər
Ceyhun Bayramov Kaya Kallas ilə görüşüb
Ceyhun Bayramov Vyanada rumıniyalı həmkarı ilə görüşdü
Zelenskini gözləyən gizli təhlükə var: "Münaqişədən sonra öldürüləcək!"
NATO-nun baş katibi Zelenski ilə NƏ DANIŞIB? - Detallar
Azərbaycan və Niderland XİN rəhbərləri görüşdü
Gələn il Ermənistanla sülh sazişi bağlanacaq – Əmirbəyov
Heç bir müğənnini oğlunun toyuna çağırmadı
Rekor qıran mahnının ifaçısı bu məşhurun qızı imiş - FOTO
Röya Qarabağda xalq konserti verəcək
Əməkdar artist plastik əməliyyat etdirəcək