Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Prezident İlham Əliyevin Özbəkistana səfəri başa çatdı
Xəzər 18 ildə 36 min kvadratkilometr kiçilib
"Lukoil"də ancaq nağd ödəniş alınır - Onlayn ödənişə qadağa qoyuldu
İran XİN: "İsrail ilə təkrar münaqişə riski var"
HƏMAS silahsızlaşdırılacaq - Netanyahu
Hakan Çalhanoğlu Türkiyə millisinin heyətindən çıxarıldı
Azərbaycan 1-0 Fransa - YENİLƏNİR - CANLI
Azərbaycan və Fransa millilərinin start heyətləri açıqlanıb
Uşakov: Putin-Tramp görüşü hələlik təxirə salınıb
Portuqaliya Ermənistanı 9:1 uddu
Azərbaycan-Ermənistan sərhədində baş verən yanğın söndürülüb
İlham Əliyev Mərkəzi Asiya Dövlət Başçılarının 7-ci Məşvərət Görüşünün iclasında çıxış edib
Samuxda velosipedçini maşın vurdu
Özbəkistan Prezidenti: Azərbaycan Mərkəzi Asiyanın məsləhətləşmə görüşlərinin tam hüquqlu üzvü oldu
III kurs tələbəsi vəfat etdi- FOTO