Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

"Meydan TV" işi üzrə - Məhkəmə başlayır
Polkovnik qəfildən dünyasını dəyişdi - FOTO
Nigeriyanın müdafiə naziri istefasından sonra öldü
Bakıda qadın bıçaqlandı - Şübhəli həyat yoldaşıdır
Bu şəxslərin pensiya yaşı 5 il azaldılır - Deputat artımdan da danışdı
Bakıda 13 yaşlı qızın müəmmalı ölümü: Məktəblinin telefonunda gördükləri ailəni şoka saldı
Şəkiyə mediatur təşkil olunub
"Azərbaycan Sənaye Sığorta" və "Qala-Həyat" Sığorta Şirkətinə məcburi göstəriş verildi
"Nar" QHT-lərlə KSM sahəsində əməkdaşlığın gücləndirilməsinə dəstək verir - FOTOLAR
AZAL-ın təyyarələrində multimedia əyləncə sistemi yeniləndi
Ödənişli yolda xüsusi RADARLAR: Xüsusiyyətləri AÇIQLANDI
Gənc oğlan dəm qazından zəhərləndi
Azərbaycan YUNESKO-nun Silahlı Münaqişələr zamanı Mədəni Mülkiyyətin Qorunması üzrə Komitəsinə seçilib
İşsizlər icbari tibbi sığortaya 16 manat ödəyəcək? - Nazir məsələyə aydınlıq gətirdi
Azərbaycan Kubokunda 1/8 final mərhələsinə start verilir