Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Ramiz Mehdiyev, Əli Kərimli və Abbas Abbasov "triuqolnik"i haqda bilinməyən gerçəklər
Kreml Duqini meydana çıxardı – İki şərt elan edildi, region qarışdı
Hikmət Hacıyev Niderland səfiri ilə görüşdü
Həmin binanın bir bloku tamamilə çökdü
Türkiyədə 120 şagird qidadan zəhərləndi
Gəncədə yeniyetmə bıçaqlandı
İstanbulda hoteldə halı pisləşərək xəstəxanada vəfat edən Böcek ailəsinin ölüm səbəbi açıqlandı
Uşakov və Uitkoff "WhatsApp"da danışıblar
Gürcüstan gömrüyündə saxlanılan Azərbaycanın yük avtomobilləri sərbəst buraxılıblar
Bu gün Şahmalının nişanıdır - FOTO
Fatimə yenidən plastik əməliyyat etdirəcək
Goranboyda 5 mərtəbəli yaşayış binasının bir bloku tamamilə çökdü
Bakıda 200 minlik xına, yarım milyonluq toy edilir
Kim məni qınayır, yaşadıqlarım başına gəlsin' - Leyla
Bu ərazilərdə qaz olmayacaq