Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
 
 KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
 
 Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
 
 Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
 
 Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
 
 Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Roma Papası Azərbaycana gələcək
  Bakıda sabiq direktor azyaşlı qızının pornoqrafik görüntülərini yayıb - TƏFƏRRÜAT
  Razi Nurullayevin köməkçisi dünyasını dəyişib
  Zaxarovadan Paşinyanın iddialarına CAVAB
  Qaradağın deputatı icra hakimiyyətindəki həbslər haqda danışdı
  Həbs edilən başçını əvəz edən Dibirov kimdir? - DOSYE
  Hikmət Hacıyev diplomatların azad olunmuş ərazilərə səfəri ilə bağlı paylaşım edib
  Azərbaycanla Birləşmiş Krallıq arasında konsulluq məsləhətləşmələri keçirilib
  ABŞ və Çin hərbi təmasları bərpa ediblər
  Kilosu 70-80 qəpikdir, yüzdən çox faydası var
  Şampuna yarım çay qaşığı əlavə edin - ŞOK NƏTİCƏNİ görün
  Gündə 2 diş: Ömrü 10 il uzada bilər
  İcra başçısı həbs edilmiş müavini ilə Lənkəranda da birgə işləyib
  "ChatGPT"yə bu barədə sual verməyin - Ekspert bizi gözləyən təhlükədən danışdı
  Art Weekend' çərçivəsində 'Nə qədər kifayətdir?' adlı inklüziv rəqs tamaşası təqdim edilib - FOTOLAR