Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Azərbaycan beynəlxalq arenada etibarlı tərəfdaş kimi tanınır və rəğbətlə qarşılanır
Merts: Azərbaycanla sülh Ermənistan üçün Aİ ilə yaxınlaşma imkanı açır
İlham Əliyev Slovakiyaya rəsmi səfəri ilə bağlı paylaşım edib
Altı ay çalışan işçiyə il bitənədək məzuniyyət verilməsi məcburi olacaq
Sumqayıtda evdən 23 yaşlı gəncin meyiti tapıldı
Orxan Lökbatanlı xanımına biznes qurdu
Qubada zəlzələ olub
Albaniyada faciəli şəkildə ölən azərbaycanlı dənizçi Biləsuvarda dəfn olunacaq - FOTO
Gəlinimdən cehiz almayacağam' - Xalq artisti
Pekkan reklamdan 40 milyon qazandı
Mirasını dövlətə bağışlayacaq
Yusif Mustafayevin işdən çıxan kapitan oğlu müğənnilik edir
Prezident İlham Əliyevin Slovakiyaya rəsmi səfəri başa çatıb
Blok 3 konsertlərini ləğv etdi
Birbank Star – xərcləməyi rahatlaşdıran kredit kartı