Bu meyvələrin qabığında da fayda var
Bəzi meyvələrin qabığı vitamin və mineral baxımından zəngin olduğundan onları qabığı ilə yemək daha faydalıdır.
KONKRET.az xəbər verir ki, yeməkdən əvvəl meyvəni yaxşıca yumaq məsləhətdir, çünki üzərində orqanizm üçün zərərli maddələr ola bilər.
Alma – Qabığında çox miqdarda lif, C vitamini və antioksidant var. Həmçinin bağırsaqlar üçün faydalıdır.
Armud – Armudun qabığında bağırsaq sağlamlığı üçün əhəmiyyətli olan lif və C vitamini mövcuddur.
Xurma – Xurmanın qabığında lif və antioksidantlar çoxdur ki, bu da həzmə kömək edir və immuniteti gücləndirir.
Şaftalı – Şaftalının qabığında lif və müxtəlif vitaminlər mövcuddur, bu da həzm sistemini dəstəkləyir.//Milli.az
Kurslar.az kurslar [newsid: 0-123300]

Rusiya FSB Əli Kərimliyə ismarış göndəribmiş – Seymur Həzidən şok açıqlamalar
Azərbaycanda hava şəraitinin dəyişəcəyi ilə bağlı xəbərdarlıq edilib
Gültəkin Hacıbəyli Türkiyədə saxlanıldı
Gültəkin Hacıbəylinin Azərbaycana deport ediləcəyi gözlənilir
Bakı-Sumqayıt yolundakı avtobus zolaqları ilə bağlı YENİLİK
Azərbaycanda 35 yaşlı kişi öldürüldü - arvadı saxlanıldı
Naxçıvanda yanacaqdoldurma məntəqəsində kişi ürək çatışmazlığından ölüb
Kənd yumurtası kəskin BAHALAŞDI
Fidan: Putin müəyyən şərtlər daxilində Ukraynada atəşkəsə hazırdır
Hakan Fidan Abbas Arakçi ilə görüşüb
Azərbaycanın təhlükəsizliyi əmin əllərdədir
Ukrayna nümayəndə heyəti bu gün ABŞ-a gedir, "sülh planı"nı müzakirə ediləcək
London derbisində qalib müəyyənləşmədi
Gəncədə 1 gündə 2 bıçaqlanma hadisəsi
Akif İslamzadə Tolikin verilişindəki davadan danışdı: "…efirləri də o gündədir"