"McDonald's" tarixdə ilk dəfə klassik burgerlərin reseptinə və hazırlanma texnologiyasına dəyişiklik etdi
Dünyanınən böyük "fast food" şəbəkəsi olan "McDonalds" klassik burgerlərin reseptinəvə hazırlanma texnologiyasına dəyişiklik etdiyini açıqlayıb.
azxeber.com xəbər verir ki, dəyişiklikəfsanəvi "Big Mac", eləcə də "Double Cheeseburger" və "Royal Cheeseburger" də daxil olmaqla, demək olar ki, bütün burgerlərə təsir edib.
"McDonalds"nümayəndələrinin sözlərinə görə, resept və istehsal prosesinə ediləndəyişikliklər əfsanəvi burgerləri daha dadlı və ləziz etmək məqsədi daşıyır.
Beləliklə,yeniliklər artıq "McDonalds" restoranlarının mətbəxində özünü göstərməyəbaşlayır. Burada ət yeni, təkmilləşdirilmiş texnologiya ilə hazırlanır ki,nəticədə qonaqlara daha isti və ləziz burgerlər təqdim olunur.
Artıq pendirdilimləri də yeni üsulla isidilir və bu, onların daha tez əriməsinə səbəb olur.
Yeni bulkalar daklassik burgerlərə xüsusi dad verir. Artıq "McDonalds"da daha çox karamelizəolunmuş bulkalardan istifadə edilir, bulkaların daha intensiv qızarmasını təminedən hazırlanma üsulu tətbiq edilir.
Eyni zamanda,dadını daha da zənginləşdirmək üçün indi "Big Mac"a daha çox sous əlavə edilir.
Qeyd edək ki,yenilənmiş burgerləri artıq "MakAvto" və "McDelivery" də daxil olmaqlaAzərbaycanda fəaliyyət göstərən "McDonald"s" restoranlarında əldə etmək olar.
Şirkətnümayəndələri əmindirlər ki, "McDonalds"ın beynəlxalq strategiyasına uyğunolaraq həyata keçirilən bu dəyişikliklər klassik burgerləri ziyarətçilər üçündaha da cəlbedici edəcək.
f Paylaş
Ustalar.az ustalar sayti [newsid: 0-123300]