Bu qidalar qan azlığını yox edir - SİYAHI
İnsanların bir çoxu qan azlığından-anemiyadan əziyyət çəkir. Anemiya qandakı qırmızı hüceyrələrin azalmasıdır. Qan azlığı bütün yaşlarda rast gəlinir. Hamilə qadınlarda və uşaqlarda daha sıx görülür. İnsanların balanslı qidalanmamas
Hər gün tünd şokolad yeməyin fəsadları
Hər gün tünd şokolad yemək bəzi hallarda sağlamlıq üçün faydalı ola bilər, amma miqdar və digər şərtlər önəmlidir. tünd şokoladın faydaları və mümkün risklərini sizə təqdim edir:. Faydaları:. Antioksidantlar: Tünd şokola
Qışla bərabər gələn təhlükə: Əhalini bunlar gözləyir
Payızdan qışa keçid təbiətin gözəl bir dəyişikliyidir. Yarpaqların rəngini itirməsi və havaların soyuması ilə təbiət yavaş-yavaş qışın sakitliyinə hazırlanır. Bu dövr qızılı və narıncı tonlardan boz və ağ rənglərin haki
ÜST-dən xəbərdarlıq: Yeni pandemiya riski artır
Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının ("ÜST") müşavirlərindən biri, doktor Rita İssa (Rita Issa), iqlim böhranının 2050-ci ilə qədər yeni pandemiyanın yaranmasına səbəb ola biləcəyini bildirib. . xəbər verir ki, Bakıd
Yarpaq dolmasını qatıqla yeyənlərə xəbərdarlıq
Yarpaq dolmasını qatıqla yeməyin zərərləri əsasən fərdi qida həssaslığından və müəyyən tibbi hallardan asılıdır. . xəbər verir ki, sağlam insanlar üçün dolmanın qatıqla yeyilməsi zərərsizdir. Buna baxmayaraq bəzi hallar
Bu qidalarla xərçəng riskini azaltmaq olar - SİYAHI
Müəyyən qidaların müntəzəm qəbulu kolorektal xərçəngə tutulma riskini təxminən 30% artıra bilər. xəbər verir ki, kişilərdə xərçəng riskini azaltmağa kömək edən qidalar arasında əsasən aşağıdakılar tövsiyə olunur:. Antioksidantlarl