Qan qrupuna görə xəstəlik riskləri açıqlandı
Hematologiyanın inkişaf tarixi bir əsrdən çox əvvələ gedib çıxıb və onun əsas məqamı 1900-cü ildə Avstriya həkimi Karl Landsteyner tərəfindən qan qruplarının kəşfi olub. KONKRET.azxəbər verir ki, bu elmi nailiyyət tibb v
Yeyirəm, amma doymuram - Niyə?
Doyduğunu hiss etməmək, adətən, yemək yeyərkən toxluq hissinin yaranmaması və ya bu hissi dərk etməmək vəziyyətidir. xəbər verir ki, bu hal bir neçə səbəbdən baş verə bilər. Məsələn, sürətli yemək yeyən insanlar beynin toxlu
Hər gün tünd şokolad yeməyin fəsadları
Hər gün tünd şokolad yemək bəzi hallarda sağlamlıq üçün faydalı ola bilər, amma miqdar və digər şərtlər önəmlidir. tünd şokoladın faydaları və mümkün risklərini sizə təqdim edir:. Faydaları:. Antioksidantlar: Tünd şokola
ÜST-dən xəbərdarlıq: Yeni pandemiya riski artır
Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının ("ÜST") müşavirlərindən biri, doktor Rita İssa (Rita Issa), iqlim böhranının 2050-ci ilə qədər yeni pandemiyanın yaranmasına səbəb ola biləcəyini bildirib. . xəbər verir ki, Bakıd
Qışda xəstələnməməyin ən asan yolu – Hər gün
Qışda sağlam qalmaq və xəstəliklərdən qorunmaq üçün balanslı və qidalandırıcı yeməklər yemək vacibdir. Xüsusilə immun sistemini gücləndirən qidalar seçmək faydalıdır. qış mövsümündə sağlamlığı qorumağa kömək edən yemək v
Sağlamlığa faydalıdır, amma dişlərə ziyan vurur
Bəzi "faydalı" hesab edilən içkilər dişlər üçün müəyyən mənfi təsirlər göstərə bilər. Bu təsirlər adətən həmin içkilərin tərkibindəki turşuluq, şəkər və ya rəngləyici maddələrdən qaynaqlanır. xəbər verir ki, dişlər
Təzə sıxılmış şirələrin təhlükələri -DİQQƏTLİ OLUN
Təzə sıxılmış şirələr bədəni vitamin və minerallarla tez doyurmaq qabiliyyətinə görə məşhurdur. xəbər verir ki, onların öz müsbət və mənfi cəhətləri var ki, onları pəhrizinizə daxil etməzdən əvvəl bilməlisiniz. Təzə meyv