Alimlər toyuq ətində təhlükəli bakteriya aşkarladı
Yaponiyanın Osaka Universitetinin tədqiqatçıları Banqladeşdə toyuq ətinin tərkibində "Escherichia albertii" bakteriyasının yüksək konsentrasiyasını aşkarlayıb. Sözügedən bakteriya az tanınmağına baxmayaraq bağırsa
Arıqlamaq istəyirsinizsə günün altında gəzin
Minnesot Universitetinin alimləri araşdırıblar ki, "Günəş vitamini" insanı arıqladır və çəkini tənzimləyir. axşam.az-a istinadla xəbər verir ki, təcrübədə iştirak edən və artıq çəkidən əziyyət çəkən 38 adama 1
Dubay şokoladı təhlükəli ola bilər: Yeni ARAŞDIRMA
Altı fərqli şokolad çubuğu üzərində aparılan araşdırmalar məyusedici nəticələr verib. Dubay şokoladının populyarlığı eksklüzivlik və sosial media tendensiyaları sayəsində artır, lakin müstəqil testlər keyfiyyətin həmişə yüksə