Yeyirəm, amma doymuram - Niyə?
Doyduğunu hiss etməmək, adətən, yemək yeyərkən toxluq hissinin yaranmaması və ya bu hissi dərk etməmək vəziyyətidir. xəbər verir ki, bu hal bir neçə səbəbdən baş verə bilər. Məsələn, sürətli yemək yeyən insanlar beynin toxlu
80 qəpiyə satılan bu məhsul möcüzə yaradırmış - FOTOLAR
Vazelin (petrolatum) uzun illərdir dəriyə qulluqda geniş istifadə edilən, çoxfunksiyalı bir məhsuldur. Onun nəmləndirici və qoruyucu xüsusiyyətləri bir çox dəri problemlərinin həlli üçün əlverişli vasitədir. vazelinin ü
Qışda xəstələnməməyin ən asan yolu – Hər gün
Qışda sağlam qalmaq və xəstəliklərdən qorunmaq üçün balanslı və qidalandırıcı yeməklər yemək vacibdir. Xüsusilə immun sistemini gücləndirən qidalar seçmək faydalıdır. qış mövsümündə sağlamlığı qorumağa kömək edən yemək v
Bu qidalarla xərçəng riskini azaltmaq olar - SİYAHI
Müəyyən qidaların müntəzəm qəbulu kolorektal xərçəngə tutulma riskini təxminən 30% artıra bilər. xəbər verir ki, kişilərdə xərçəng riskini azaltmağa kömək edən qidalar arasında əsasən aşağıdakılar tövsiyə olunur:. Antioksidantlarl
Antibiotiklər can alır: Hər 45 saniyədə bir insan ölür
Ankara Universiteti Baytarlıq fakültəsi dekanı professor Ender Yarsan dünyada hər 45 saniyədə bir insanın antibiotiklərə davamlı infeksiyalar səbəbiylə öldüyünü bildirərək, tədbir görülməsə, 2050-ci ilə qədər bu rəqəmin hə