Bu qidalar xərçəng yaradır - SİYAHI
Qırmızı ət və bəzi işlənmiş qidalar xərçəng riskini artırmaq potensialına malikdir. KONKRET.azxəbər verir ki, xüsusilə, Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının (ÜST) məlumatlarına görə, işlənmiş ətlər (kolbasa, sosiska, pastırma kimi
80 qəpiyə satılan bu məhsul möcüzə yaradırmış - FOTOLAR
Vazelin (petrolatum) uzun illərdir dəriyə qulluqda geniş istifadə edilən, çoxfunksiyalı bir məhsuldur. Onun nəmləndirici və qoruyucu xüsusiyyətləri bir çox dəri problemlərinin həlli üçün əlverişli vasitədir. vazelinin ü
Qəhvəni belə içmək lazım imiş
Arıqlamaq prosesi çox vaxt çətin bir hal kimi görsənə bilər. Bəzi qidalar və içkilər arıqlamağı sürətləndirə və müxtəlif sağlamlıq faydaları təmin edə bilər. KONKRET.azaxşam.az-a istinadən bildirir ki, mütəxəssislər tür
Bu qidalarla xərçəng riskini azaltmaq olar - SİYAHI
Müəyyən qidaların müntəzəm qəbulu kolorektal xərçəngə tutulma riskini təxminən 30% artıra bilər. xəbər verir ki, kişilərdə xərçəng riskini azaltmağa kömək edən qidalar arasında əsasən aşağıdakılar tövsiyə olunur:. Antioksidantlarl
Niyə 25 yaşdan sonra orqanizmdə problemlər başlayır?
25 yaşdan sonra orqanizmdə ağrılar yaranmağa başlaya bilər, çünki bədən bir sıra fiziki və bioloji dəyişikliklərdən keçir. xəbər verir ki, bu dövr, bədənin inkişaf mərhələsinin sona çatması və həyatın yeni bir fazasına keçməs
Dünyanın ən dadsız yeməyi BU İMİŞ
Yakutiyada turistlərin qiymətləndirməsinə görə məşhur balıq salatı ən pis yemək seçilib. KONKRET.azxəbər verir ki, Taste saytının səsverməsinə görə "İndiqarka" salatı ən mənfi rəy alan yemək olub. Rusiyanın ən soyu
Qışda xəstələnməməyin ən asan yolu – Hər gün
Qışda sağlam qalmaq və xəstəliklərdən qorunmaq üçün balanslı və qidalandırıcı yeməklər yemək vacibdir. Xüsusilə immun sistemini gücləndirən qidalar seçmək faydalıdır. qış mövsümündə sağlamlığı qorumağa kömək edən yemək v