Mineral suya qatıb gündə 1 stəkan için - Böyrəkləri "saat kimi işlədir"

Mineral suya qatıb gündə 1 stəkan için - Böyrəkləri Mineral qazlı su və limonun təbii birləşməsi bədəninizə yenilənmək və enerjinizi artırmaq üçün ideal bir fürsət təqdim edir.
KONKRET.az xəbər verir ki, bu sadə qarışım sağlamlığınızı dəstəkləmək üçün kiçik, lakin təsirli bir addımdır. Daxili tarazlığı təmin edərək gün ərzində daha güclü hiss etməyinizi təmin edə bilər.
Mineral qazlı su bədənin ehtiyac duyduğu kalsium, maqnezium, kalium kimi mineralları təmin edən əhəmiyyətli içkidir. Xüsusilə həzm sisteminə faydası ilə tanınır. Limon isə təbii turşuluq xüsusiyyəti ilə mineral qazlı suyun təsirini artıraraq bədəni təravətləndirir. Bu iki element birləşərək həzm sistemini tənzimləyən, enerji artıran və ümumi sağlamlığa müsbət təsir edən güclü bir ikili yaradır.
Mineral qazlı su orqanizmin maye balansını təmin etməyə kömək edir və itirilmiş mineralları bərpa edir. Limonun C vitamini tərkibi isə immuniteti gücləndirir və xəstəliklərə qarşı müqaviməti artırır. Həmçinin limonun əlavə olunması, həzmi asanlaşdıraraq mədə turşusunun tənzimlənməsinə kömək edir.
Bu qarışım sümüklərin möhkəmlənməsi, cildin sağlamlığı və hətta detoks təsiri ilə də seçilir. Mineral qazlı su cildin nəmliliyini qoruyarkən, limonun antibakterial xüsusiyyətləri dəri problemlərinin qarşısını ala bilər. Bundan əlavə, bu qarışım bədən toksinlərini təmizləyərək qaraciyərin və böyrəklərin fəaliyyətini dəstəkləyir.
Ürək-damar sağlamlığı üçün də əhəmiyyətli olan bu qarışım, kalium və antioksidantlar sayəsində qan təzyiqini tənzimləyir, damarların sağlamlığını qoruyur və xolesterol səviyyələrini azaldır. Beləliklə, mineral qazlı su və limon müntəzəm istifadə edildikdə sağlam həyat tərzinin ayrılmaz bir hissəsinə çevrilə bilər./Milli.az

Sağlamlıq     Baxılıb: 73   Tarix: 20 yanvar 2025
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

Almaniyada Xatirəyə dərman satmadılar

Müğənni Xatirə İslam Almaniya səfəri zamanı başına gələnlərdən danışıb. KONKRET.azxəbər verir ki, "Zaurla Günaydın" verilişində qonaq olan sənətçi konsert üçün getdiyi Almaniyada xəstələndiyini deyib. O bildiri

Britaniya xəstəxanaları görünməmiş xəstə axını səbəbindən kritik vəziyyətlə üzləşib

Böyük Britaniyanın böyük xəstəxanaları qrip və digər tənəffüs yoluxucu viruslara yoluxmuş xəstələrin görünməmiş mövsümi axınının yaratdığı kritik vəziyyətlə üzləşirlər. xəbər verir ki, bu barədə "Times" qəzeti məluma

Onlayn satılan konservləşdirilmiş qidalar təhlükəlidirmi?

Sosial şəbəkələr həm də satış platformasına çevrilib. Bir çox məhsulların satışı "Instagram", "TikTok" və digər sosial şəbəkələr üzərindən həyata keçirilir. bildirir ki, satış prosesinə birbaşa nəzarə

Tez-tez kartof yeyənlərə BƏD XƏBƏR

Kartof yüksək karbohidrat tərkibli və enerjili qida mənbəyidir. Düzgün bişirildikdə faydalı ola bilər, lakin qızartma və ya çox tez-tez istehlak edildikdə sağlamlığa ciddi mənfi təsirlər göstərə bilər. KONKRET.azkartofu

Mütəxəssisdən D vitamini xəbərdarlığı: Zəhərləyə bilər

D vitamini sümük və diş sağlamlığı üçün vacib olsa da, həddindən artıq istehlak edildikdə zəhərlənməyə səbəb ola bilər. e- -a istinadən xəbər verir ki, Fiziki Reabilitasiya Mütəxəssisi Dr. Hülya Yüksel, D vitamininin yalnı

Yeni virusla bağlı MÜHÜM AÇIQLAMA

Son vaxtlar viral infeksiyaya yoluxmada kəskin artım müşahidə olunur. xəbər verir ki, bununla bağlı -a açıqlama verən professor, tibb elmləri doktoru Musa Qəniyev deyib ki, dekabr ayından başlayaraq öskürək, yüksək temperatur

Azərbaycanda metapnevmovirusa yoluxan var? - RƏSMİ

Son məlumatlara görə, Çində geniş yayılan insan metapnevmovirusu (hMPV) Qazaxıstan və Qırğızıstana da keçib. Bu virus tənəffüs yollarını zədələyir və əsasən damcı yolu ilə ötürülür. Xüsusilə uşaqlar və immuniteti zəif ola

Günorta və axşam yeməyi arasında ideal interval nə qədər olmalıdır?

Nahar və şam yeməyi arasında ideal interval 4-6 saat olmalıdır. Bu, düzgün həzm, sabit enerji səviyyəsi və sağlam metabolizmi təmin edir. Yeməklər arasındakı fasilə çox qısa olarsa, həzm tam başa çatmır və artıq kalori qəbulun

Zeytun yağını burada saxlamayın: Milyonların etdiyi səhv

Dünyada milyonlarla insan zeytun yağını saxlayarkən ümumi səhvə yol verir ki, bu da onun xarab olmasına və dadının pisləşməsinə səbəb olur. zeytun yağının acı olmaması üçün onu düzgün saxlamağın yollarını təqdim edir:. Araşdırmay


tezbazar son xeberler yeni xeberler azerbaycan xeberleri xeber saytlari butun xeberler krminal bu gun cəbhədən şad xəbər